Klik for at lukke
Modeller søges til foto og video jobs og opgaver, tjen mange penge og masser af frække oplevelser  
Arbejdet som model, hvad kan vi tilbyde?

Arbejdet som model - hvad kan vi tilbyde dig

Vi laver alt fra lækre glamour fotos til magaziner og blade som M!, FHM, GQ osv., over Side 9 billeder, til onaniscener og sidst til lesbiske film og sexscener med forskellige temaer. Sammen med dig, finder vi ud af, hvilke oplevelser du kunne tænke dig, samt hvor dine grænser går. Det er altid dig, der bestemmer hvad du har lyst til.

Når vi har afklaret dette, forsøger vi at finde så mange opgaver, hvor vi kan bruge dit look, din person og din udstråling til som muligt, som du så får præsenteret; her kan du selv vælge fra og til, ud fra hvad du har lyst til at arbejde med.

Hvad kan du tjene?

Som model hos os, kan du tjene mange penge, rigtig hurtigt, men også på sigt. Hvor meget vi kan betale afhænger af, hvor langt du er villig til at gå, samt udseende og erotisk ustråling. Som udgangspunkt, ligger en dagsløn mellem 500 kr. og 8.000 kr., og typisk vil der være adskillige dages arbejde til dig, enten hos os, eller vores samarbejdspartnere.

Hvordan foregår en optagelse?

Efter vi har aftalt hvad der skal laves, finder vi sammen en dato der passer, og aftaler honoraret. På selve dagen, mødes vi enten på en location, eller i nærheden, og får herefter en snak om hvad der skal ske. Dernæst gør vi klar til at skyde, og laver det aftalte arbejde. Undervejs holder vi masser af pauser, og vi sørger for vådt og tørt. Når dagen er færdig underskriver du en model release kontrakt samt ordner betaling, og vi sørger for at du kommer godt afsted.

Hvis du får job hos os, vil du få tilknyttet en kontaktperson, som altid vil kunne hjælpe og rådgive dig. Kunne du tænke dig at høre mere så kontakt os. Alle henvendelser bliver behandlet professionelt og naturligvis diskret.