Klik for at lukke
Modeller søges til foto og video jobs og opgaver, tjen mange penge og masser af frække oplevelser  
Bag kameraet - hvem er hvem, og hvad sker der?

Arbejdet som model - hvad kan vi tilbyde dig

Mange vil måske føle, at det er noget grænseoverskridende at vise sig frem første gang. For at give dig den rette tryghed og bruger vi kun professionele fotografer med stor erfaring. Vi tager både vores eget og modellernes arbejde seriøst. Ligeledes er det udelukkende professionelle mandlige modeller vi arbejder med, og altid under ordnede forhold mht. HIV/STD attester, hygiejne mv.

Typisk vil der være 1-2 mand tilstede, samt evt. makeup artist, når der skal laves optagelser, og der vil aldrig være personer, der ikke har noget at gøre, og som bare skal kigge med.

Vi tilstræber altid at levere materiale af høj kvalitet til vores kunder, og leve op til deres krav og forventninger. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at de som arbejder for os altid har en god oplevelse, da vi på den måde altid får bedre optagelser.

Vi har over 10 års erfaring indenfor glamour, reklame, swimsuit, erotik mv., og arbejder med kunder både i Danmark, Sverige og Norge, men også i Europa og andre steder i verdenen. Vi har ofte mulighed for at hjælpe dig videre til vores samarbejdspartnere, såfremt du ønsker at gøre en karierre ud af dit modelarbejde.

Når alting er skudt, bliver det altid redigeret, og herefter overdraget til kunden, som så typisk bruger det i et magazin, på en DVD, en betalingsside eller noget helt fjerde. Herefter vil du selv modtage en kopi, såfremt du ønsker det.